Letní TRADE NEWS se vydává po českých stopách na Balkáně

Praha 18. června 2018 (PROTEXT)

S právě vycházejícím TRADE NEWS znovu objevíte některé z balkánských zemí. Možná budete překvapeni, co všechno s nimi máme společného a co nám jako obchodníkům jejich současný dynamický rozvoj může nabídnout.

Věděli jste například, že Bulharsko patří mezi země s nejnižší daňovou zátěží v EU? Že tu vznikne nová společnost za pár dnů a jedno euro? Že rumunská ekonomika byla v roce 2017 jednou z nejrychleji se rozvíjejících v Evropě? Že Srbsko může být alternativní cestou na východní trhy nebo že Bosna a Hercegovina přijala ambiciózní plán na rozvoj venkova, který může být velkou šancí pro český agroexport? Všechno najdete v novém čísle.

O své zkušenosti nejen z exportu se s vámi podělí například rodina Jahodova, majitelé společnosti Emco, jedné z nejvýznamnějších potravinářských firem u nás. Jakou taktiku využívá při dobývání nových trhů Laski, výrobce profesionální komunální techniky, prozradí jednatel společnosti Zdeněk Zapletal. Z rozhovoru s předním balkanologem Václavem Štěpánkem se dozvíte, že předválečná životní úroveň Jugoslávců je zatím v nedohlednu. A obchodní rada bulharského velvyslanectví v Praze Georgi Stoilov vám vysvětlí, proč si Bulhaři potrpí na kvalitu. Nejen prostřednictvím naší ekonomické diplomacie vám přineseme exkluzivní informace o Rumunsku, Bulharsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině a Makedonii.

Třetí letošní vydání magazínu vychází tištěným nákladem 8200 kusů na 92 stranách. Jako vždy v něm najdete rozhovory, články, analýzy, inspirativní příběhy úspěšných českých firem, původní infografiky a další zajímavé novinky ze světového i domácího byznysu. Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již sedmým rokem agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také o další společnosti a instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem zahraničních věcí ČR, Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, proexportní agenturou CzechTrade a ostatními institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, CzechInvest, ČMZRB, ICC ČR aj.

Více informací také na: www.itradenews.czwww.tradenews.cz

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.