Dětská srdce dnes opět rozzáří Sněmovnu

Praha 21. května 2018 (PROTEXT)

Dnes se v jednacím sále Poslanecké sněmovny PČR (Sněmovní 4, Praha 1) uskuteční od 14 hodin vyhlášení vítězů 4. ročníku celorepublikového projektu pro dětské týmy Srdce s láskou darované. Celkem se už do něj zapojilo na 22 tisíc dětí s 1100 soutěžními pracemi. Do Sněmovny přijede bezmála 150 dětí z celé republiky se svými pedagogy.

Slavnostní setkání moderují Jan Jiráň a Jan Onder ze Studia Ypsilon, které je partnerem soutěže. Zakladatel a ředitel Studia Ypsilon Jan Schmid je také předsedou poroty. Akce se koná pod záštitou předsedy Poslanecké sněmovny Radka Vondráčka, který se jí osobně zúčastní a předá vítězům některé ceny.

Více o soutěži najdete na www.srdceslaskou.cz.

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.

Redakční servis: +420 602 313 176

produkce@antecom.cz

www.srdceslaskou.cz

www.facebook.com/srdceslaskou

priloha

Keywords ČR-sociální-školy-výtvarné-sněmovna-děti-firmy-ANTECOM

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system
Politics, public administration and courts