123. kantonský veletrh byl zahájen s vylepšenou strukturou pro přijetí vzkvétajícího mezinárodního obchodu

Kanton (Čína) 19. dubna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Xu Bing, zástupce ředitele China Foreign Trade Center (PRNewsfoto/Canton Fair)

123. čínský veletrh importu a exportu (Kantonský veletrh) byl oficiálně zahájen v Kantonu v Číně. Tento veletrh je pořádán ve třech fázích kategorizovaných podle produktů a odvětví. Letošní kantonský veletrh má výstavní plochu 1,185 milionu metrů čtverečních s 60 475 stánky a 25 171 společnostmi a zahrnuje 152 specializované výrobní zóny - o 12 více než na poslední výstavě.

Pro zobrazení seznamu všech kategorií produktů zastoupených na veletrhu Canton Fair navštivte webové stránky: http://i.cantonfair.org.cn/en/Categories/Index

„Během posledních 40 let reforem a otevírání se na svět sloužil Kantonský veletrh domácím a mezinárodním podnikům a hrál aktivní roli v politice otevírání a sociálním a ekonomickém rozvoji Číny," řekl Wang Bingnan, zástupce ředitele obchodního oddělení a zástupce generálního ředitele kantonského veletrhu. „Kantonský veletrh poskytuje inovativní systémy a obchodní modely, zlepšuje kvalitu služeb a podporuje a vyrovnává mezinárodní obchod. Stal se tak pro Čínu důležitou platformou pro otevírání vnějšímu světu."

Z 2 149 značkových firem vystavujících v Národním pavilonu vyzdvihuje mnoho značkových vystavovatelů „Čínskou inteligentní výrobu". Rostoucí počet výrobků s vysokou technologií a šetrných k životnímu prostředí se samostatně rozvinutým duševním vlastnictvím je zmiňován také.

Mezinárodní pavilon (Pavilon), oblast s rozlohou 20 000 čtverečních metrů s 992 výstavními stánky, představuje 617 společností ze 34 zemí a regionů, které představují své výrobky. Kupující budou mít na Kantonském veletrhu poprvé možnost promluvit s dodavateli a skupinami z Ukrajiny, Thajska a Nepálu. V pavilonu bude také zahájen komplexní zdravotnický průmyslový cluster, který shromáždí špičkové ekologické a chemické značky z USA, Francie a Německa.

123. kantonský veletrh bude také pořádat tematická fóra a odvětvové vrcholné schůzky, které se budou zabývat otázkami, jako je rozvoj mezinárodního trhu, inovace v oblasti designu, marketing značky, módní trendy, technologie, podpora místního průmyslu a zlepšení podnikové kontroly kvality. Kromě toho bude Kantonský veletrh organizovat řadu designových tematických aktivit a originálních módních přehlídek, které představí díla 102 projektových firem ze 12 zemí a regionů.

O kantonském veletrhu

Čínský veletrh importu a exportu, známý také jako kantonský veletrh, se koná v Kantonu dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim. Veletrh, který byl založen v roce 1957, je nyní komplexní výstavou s nejdelší historií, na nejvyšší úrovní, v největším rozsahu a s největším počtem výrobků, stejně jako nejširším zastoupením původu kupujících a s nejvyšším obchodním obratem v Číně.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/678708/Canton_Fair.jpg

Kontakt: Paní Chloe Cai, +86-20-8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn