Smixin aneb budoucnost hygieny rukou

Praha 10. dubna 2018 (PROTEXT)

Na český trh přichází novinka v podobě přístroje na mytí rukou! Nese název Smixin a jedná se o ekologického bezkontaktního pomocníka do food courtu, obchodních center, škol, na nádraží, do restaurací rychlého občerstvení, na čerpací stanice během rekonstrukcí budov a spousta dalších.

Smixin je švýcarský inteligentní přístroj, který šetří spotřebu vody, mýdla a papíru. Tím šetří náklady i životní prostředí. A ne málo! Ušetří až 90% vody, 60% mýdla a 60% papíru.

Jak vypadá proces mytí rukou se Smixinem?

Existují tři varianty přístroje Smixin - Combi, Compact a Comfort. Rozdílné jsou svým vzhledem a možnostmi umístění.

Verze Combi je ideální do veřejného prostoru. Například do food courtu, na nádraží, na chodby škol atd. Existuje ve třech provedeních.

Může se postavit na zem nebo připevnit na zeď. Možnost přemístění pak nabízí provedení s názvem Combi countertop. V tomto provedení lze Smixin umístit přímo na umyvadlo.

Tato verze je vhodná také například na výstavy. V pojízdné skřínce jsou ukryty kanystry na vodu a odpad. Snadno si tak přístroj převezete, kam potřebujete.

Smixin Combi sám dávkuje správný poměr mýdla, vody i papíru! Vše je zcela bezkontaktní. Přijdete do kontaktu s 0% bakterií. Monitor vám ukáže výši úspor i množství mýdla a papíru, které zbývá.

Ve verzi Compact lze Smixin umístit místo klasické baterie na umyvadlo. Tato verze je ideálním řešení k šetření nákladů a životního prostředí na veřejných toaletách nebo například v kancelářských a průmyslových objektech. Odpadnou jakékoliv starosti s mýdlem. Smixin již sám dávkuje ideální poměr mýdla a vody. Vše je, stejně jako u verze Combi, bezkontaktní.

První prototyp verze Comfort představí Smixin v květnu 2018. Je rozhodně, na co těšit. Jedná se o senzorovou baterii, která dosahuje maximálního průtoku 0,7 litru za minutu. Což je světový rekord!

Pro porovnání - klasická senzorová baterie má průtok 8-9 litrů za minutu, s perlátorem 4-5 litrů za minutu. Smixin Comfort tak vstupem na trh nasadí laťku v šetření vody opravdu vysoko!

Kde si můžete Smixin vyzkoušet?

Jak Smixin funguje a celý zážitek mytí rukou si můžete na vlastní kůži vyzkoušet v pražském obchodním domě Galerie Harfa. Smixin najdete ve food courtu, kde se stará se o perfektní hygienu rukou návštěvníků před i po jídle. Verze Compact již funguje také na toaletách v McDonalds v Liberci.

Jak vypadá život se Smixinem? Komfort, čisté ruce a žádné starosti!

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat:

AbleTrade spol. s r.o.

web: www.abletrade.cz