Srdce s láskou darované přichází s dárkem

Praha 13. prosince (PROTEXT)

Celostátní soutěž pro dětské týmy prodloužena až do konce ledna

Uzávěrka přihlášek do čtvrtého ročníku celostátní soutěže Srdce s láskou darované se posunula až na konec ledna 2018. "Přistoupili jsme k tomuto rozhodnutí na základě žádostí, které k nám přicházely ze škol. Rok od roku se konec roku tak nějak zrychluje a učitelé žádali víc času, aby mohli svá Srdce s dětmi dokončit podle představ a v klidu darovat těm, kterým jsou věnována, a to třeba až po Novém roce. Máme radost z toho, že stále víc dětí se svými pedagogy žije naší soutěží několik měsíců a užijí si při tom nezapomenutelné chvíle," informuje Jana Jenšíková, šéfredaktorka AGE a jedna z organizátorek soutěže, do níž se už v průběhu tří let zapojilo více než 18.000 dětí.

Právě v těchto dnech vychází vánoční číslo AGE, v němž najdete podrobnější informace, stejně jako na webu www.srdceslaskou.cz a nově zřízené facebookové stránce soutěže https://www.facebook.com/srdceslaskou/.

O tom, jaké dětské týmy přijedou na jaře na setkání vítězů do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR rozhodne porota, jejímž předsedou je ředitel divadla Studio Ypsilon Jan Schmid a zasedají v ní mimo jiné i herci Martin Dejdar, Jiří Lábus a Jan Jiráň. Soutěží se ve dvou věkových kategoriích: v první jsou 3. až 9. ročníky základních škol a ve druhé mladší děti z mateřských škol a prvních a druhých tříd ZŠ. Dále organizátoři vyhlásili dvě zvláštní ceny - Zvláštní cenu pro školu za školní kolo a Zvláštní cenu za originální design a technickou tvořivost.

Přihlášky lze odeslat on-line prostřednictvím webu soutěže www.srdceslaskou.cz až do konce ledna 2018. Od 5. února do 15. března bude na tomto webu probíhat veřejné hlasování, které určí TOP 10 z pohledu veřejnosti (nezávisle na porotě). Přibližně desítku vítězných kolektivů obou kategorií, zvláštních cen a hlasování čekají kromě cesty do Prahy do Poslanecké sněmovny nádherné ceny!

Za myšlenkou soutěže Srdce s láskou darované stojí od počátku vydavatelství ANTECOM a společnost OPTYS, které jsou také jejími hlavními sponzory. Patronem je Studio Ypsilon a záštitu převzala stejně jako v minulých ročnících Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky.

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.

Redakční servis: +420 602 313 176

produkce@antecom.cz

www.srdceslaskou.cz

www.age-management.cz

www.antecom.cz

www.facebook.com/srdceslaskou

priloha

Keywords ČR-sociální-školy-výtvarné-děti-firmy-Antecom

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic