Kantonský veletrh hledá pro Červený kříž partnery s pocitem zodpovědnosti

GUANGZHOU (Čína) 28. listopadu (PROTEXT/PRNewswire)

Marie Otaegui, ředitelka pro sourcing ICRC v Asii, představila postup ICRC při výběru partnerů na 122. kantonském veletrhu (PRNewsfoto/Canton Fair)

122. čínský veletrh dovozu a vývozu (Canton Fair) se spojil se s Mezinárodním výborem Červeného kříže (ICRC) a uspořádal speciální akci s názvem Canton Fair Procurement Day s Organizací spojených národů a mezinárodní organizací - Light Industrial Products, aby na platformě kantonského veletrhu společně hledali potenciální partnery s pocitem zodpovědnosti k ICRC. Cílem akce je pomocí vlivu kantonského veletrhu spojit ICRC a příslušné organizace z Organizace spojených národů se společnostmi, které produkují lehké průmyslové výrobky.

Marie Otaegui, ředitelka pro sourcing ICRC v Asii, představila postup ICRC při výběru partnerů na této akci:

- ICRC se zaměří na kvalitu a environmentální řízení společnosti a na to, do jaké míry vyhovují specifikacím ICRC;

- ISO certifikace je důležitým standardem; společnosti, které produkují velké množství odpadu a toxického odpadu, stejně jako ty, které jsou postaveny v blízkosti obytných oblastí, nebudou brány v úvahu;

- ICRC bude také hodnotit pracovní podmínky v továrnách, včetně toho, zda továrny používají dětskou práci.

Chcete-li se seznámit s celým procesem zadávání veřejných zakázek a seznamem inventáře, navštivte oficiální webové stránky ICRC na adrese: https://www.icrc.org/en/doing-business-with-icrc

Vyhlášená mezinárodní charitativní organizace ICRC poskytuje humanitární ochranu a pomoc obětem války a ozbrojených konfliktů. ICRC většinou dodává lehké průmyslové výrobky, jako jsou materiály pro stavební inženýrství / asanace, elektrické kabely a příslušenství, potrubí HDPE pro vodovody, armatury a další a má vysoké standardy při výběru partnerů, včetně přísných povinností sociální odpovědnosti, kritérií kvality a ceny.

Alan Liu, zástupce generálního ředitele úřadu pro zahraniční věci kantonského veletrhu, uvedl, že požadavek na společenskou odpovědnost je jedním z důvodů, proč ICRC vybrala kantonský veletrh jako partnerskou platformu. „Kantonský veletrh vždy považoval společenskou odpovědnost za jeden z klíčových požadavků při hodnocení výstav. Vyhodnocujeme vystavovatele s ohledem na kvalifikaci, kvalitu výrobků a integritu," uvedl Liu. „Věříme, že na základě kvality jsou cennější věci."

O kantonském veletrhu

Čínský veletrh importu a exportu, známý také jako kantonský veletrh, se od svého založení na jaře 1957 roku koná v Guangzhou dvakrát ročně. Jedná se o největší výstavu s nejširší nabídkou produktů, nejrozmanitějším výběrem odběratelů a nejvyšším obchodním obratem v Číně.

Navštivte: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.aspx

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/610515/Canton_Fair.jpg