Czech Blog Awards 2017 zná své vítěze: Nikol Štíbrová, Anna Šulc, Kovy a další!

Praha 20. listopadu (PROTEXT)

Moderátoři večera Zorka Hejdová Ondra Vodný

V pražském hotelu Hilton se v sobotu odehrál výjimečný večer: sešly se zde nejpopulárnější osobnosti sociálních sítí, aby společně oslavily uplynulý rok své tvorby a převzaly si ocenění na základě hlasování fanoušků ankety Czech Blog Awards 2017!

Deset kategorií přineslo desítku nových nejpopulárnějších internetových tvůrců.

Společně s fanoušky se mohli sejít na jednom místě a zatímco populární tvůrci zažívali silné chvíle při vyhlašování vítězů a přebírali si ocenění z rukou známých osobností, fanoušci jim mohli být doslova na dosah ruky a prožívat emotivní okamžiky spolu s nimi.

V kategoriích Video Bloger a Video Blogerka si ocenění odnesli Karel Kovář alisa Kovy a Anna Šulcová, ve zbrusu nové kategorii Instagram roku uspěla Nikol Štíbrová. Svůj titul z předchozího ročníku obhájila dvojice A Cup of Style (Fashion), ale také My Cooking Diary (Food). Naopak nově si vítězství oproti předchozímu ročníku užívali v dalších kategoriích Anie Songe (Life), Stěhujeme se na Bali (Bloger roku), PetraLovelyHair (Beauty), Za normální holky (Cosmo objev) a Mr. Kriss (Ynspirology Award).

V mnoha směrech šlo o neopakovatelný večer, který se nesl v duchu Social Awards show a oslovil všechny, kdo jsou online. Galavečer jste si mohli užít také z pohodlí svých domovů díky přímému přenosu na TV ÓČKO. Večerem bravurně provázeli Zorka Hejdová a Ondra Vodný, dvojice, která ukázala, že moderování může mít šmrnc, vtip, být elegantní a zároveň moderní.

Mezi slavnými osobnostmi předával ocenění v kategorii Video Blogerka roku také Leoš Mareš, který se podělil přímo na pódiu o svoje nadšení: "Moc si vážím pozvání na toto pódium. Vážím si lidí, kteří udělali tento večer a kteří se celý rok o anketu starají. Je neuvěřitelné, co dokázali za těch pár let. Je to neskutečná práce, takže klobouk dolů. A jsem pyšný na to, že jsem v místnosti plné tak talentovaných lidí. Myslím, že před sebou máme skvělou budoucnost!" řekl během vyhlášení host večera Leoš Mareš.

Foto: http://www.uschovna.cz/zasilka/SGNTXEJXNR8PX7SX-97Y/

Kontakt: