Anketě Czech Blog Awards letos vévodí Instagram roku

Praha 1. listopadu (PROTEXT)

Pátý ročník ankety Czech Blog Awards pro talentované internetové tvůrce je v plném proudu. Za sebou má kolo nominací a právě teď, do 7. listopadu, mohou fanoušci posílat své hlasy do semifinálového hlasování. Poté bude v každé kategorii zveřejněno 10 finalistů.

Tradiční volba Blogerky roku proběhne v kategoriích Beauty, Fashion, Life, Food a Video Blogerka roku, pro pány pak lze hlasovat v kategoriích Bloger roku a Video Bloger roku. Absolutními novinkami ankety jsou letos kategorie Instagram roku a Ynspirology, která oceňuje nejen inspirativní osobnosti, ale i on-line počiny. S další novinkou přichází i kategorie Cosmo Objev, kde mohou nově uspět také pánové.

Hlavním hitem letošního ročníku se ale jednoznačně stal Instagram roku. Necelý týden od začátku hlasování přišlo v anketě přes 70 tisíc hlasů a z toho celá třetina byla pro Instagram roku. Anketa tak ukázala svou schopnost reagovat na vývoj trendů a zároveň udávat hlavní směr pro další rok. Mluví za to i fakt, že celkově 50 procent nominací přišlo právě pro kategorii Instagram roku!

Finálové hlasování o TOP 10 odstartuje 9. a potrvá do 17. listopadu. V sobotu 18. listopadu se pak tito talentovaní tvůrci sejdou vůbec poprvé v hotelu Hilton na slavnostním galavečeru, aby společně oslavili uplynulý rok své práce, který se tentokrát ponese v duchu Social Awards Show. Show, jejímž cílem je sdílet pozitivní vliv a podporu.

Na finálovém večeru vystoupí například Leoš Mareš s Pavlem Calltou, Mikolas Josef poprvé živě představí nový song, dále vystoupí Dara Rolins, kapela Light and Love a se světovým hitem Show Me Love přijede Richard Judge. Provázet večerem bude moderátorská dvojice Zorka Hejdová a Ondra Vodný.

Potkat hvězdy on-line světa můžete přímo na finálovém večeru i vy, vstupenky najdete na http://www.CzechBlogAwards.cz

Kontakt:

Michaela Derynková