Společnost GCL-SI podepsala dohodu o spolupráci s IBC SOLAR

Společnost GCL System Integration Technology Co. Ltd. (GCL-SI), (Shenzhen: 002506), dceřiná společnost přední světové energetické skupiny GCL, vstupuje do obchodního partnerství se společností IBC SOLAR v Německu, globálním lídrem v oblasti fotovoltaických (PV) systémů a skladování energie. To představuje další krok rozvoje působnosti společnosti GCL-SI na evropských trzích prostřednictvím dodávek solárních panelů na lokální trhy.

Podle této dohody společnost GCL-SI do konce tohoto roku dodá polykrystalické solární moduly pro systém v Horní Franconii o celkové kapacitě 60 MW. První zásilka solárních modulů dorazí v září. Moduly dodávané na evropské trhy budou vyráběny v továrně ve Vietnamu.

IBC SOLAR je předním světovým poskytovatelem řešení a služeb v oblasti fotovoltaických zařízení a ukládání energie. Společnost IBC SOLAR bude jako vývojář projektu a generální dodavatel realizovat a prodávat významné solární projekty na celém světě. Doposud celosvětově zavedla fotovoltaické systémy s celkovým výkonem přesahujícím 3 gigawatty a zaručuje nejvyšší kvalitu všech svých projektů.

Toto partnerství představuje další uznání kvality výroby společnosti GCL-SI společností IBC SOLAR. „Společnost IBC SOLAR vždy kladla velký důraz na kvalitní výrobky. Proto jsme potěšeni, že jsme jako nového partnera v modulovém sektoru našli společnost GCL, která splňuje naše vysoké standardy," říká Sebastian Geier, ředitel produktového managementu a vývoje společnosti IBC SOLAR.

Philipp Matter, prezident pro Evropu a generální ředitel společnosti GCL Systems Integration Technology GmbH v Mnichově dodává: „Spolehlivost a kvalita našich modulů je pro nás velice důležitá. Jsme hrdí na to, že dodáváme naše výrobky jednomu z předních poskytovatelů systémů a díky tomu budeme moci i nadále podporovat obrat v energetické politice. Doufáme, že s našimi produkty a dalšími iniciativami vybudujeme pro evropskou společnost ekologičtější budoucnost."

Společnost GCL-SI uspořádala v dopoledních hodinách 27. července ve Vietnamu ceremoniál při příležitosti zahájení výroby modulů ve Vietnamu. To znamená, že společnost GCL-SI je již schopna uspokojit vyšší požadavky evropských a amerických trhů a pravidelně poskytovat své vysoce kvalitní solární produkty.

O společnosti GCL-SI

Společnost GCL System Integration Technology Co., Ltd. (002506 Shenzhen Stock) (GCL-SI) je součástí skupiny GOLDEN CONCORD (GCL). Společnost GCL-SI dodává komplexní integrované energetické systémy a je odhodlána stát se světovou jedničkou v oblasti solární energie.

KONTAKT: Joyce Gu, +86-138-1202-0516, gubingxin@gclsi.com

Keywords Čína-energie-průmysl-firmy-GCL-SI