Dvě stovky dětských srdcí dnes rozzáří Sněmovnu

Praha 22. května (PROTEXT)

Dnes se v jednacím sále Poslanecké sněmovny PČR (Sněmovní 4, Praha 1) uskuteční od 14 hodin vyhlášení 3. ročníku celorepublikové soutěže pro dětské týmy Srdce s láskou darované.

Této soutěže se již zúčastnilo 18 tisíc dětí s 880 soutěžními pracemi. Do Sněmovny přijede přes dvě stě vítězů z celé republiky. Slavnostní setkání budou moderovat Martin Dejdar a Petr Vacek ze Studia Ypsilon, které je partnerem soutěže. Zakladatel a ředitel Studia Ypsilon Jan Schmid je také předsedou poroty. Akce se koná pod záštitou předsedy Poslanecké sněmovny Jana Hamáčka, který se jí osobně zúčastní a předá vítězům některé ceny. Více o soutěži najdete na www.srdceslaskou.cz.

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.

Redakční servis: +420 602 313 176

produkce@antecom.cz

www.srdceslaskou.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-sociální-školy-výtvarné-děti-firmy-Antecom

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Science, education and school system