S TRADE NEWS do Euroasie

Praha 26. dubna (PROTEXT)

Největší kazachstánská metropole chystá na léto velkolepou show v podobě světové výstavy Astana Expo 2017. Česká republika u toho nemůže chybět, a tak se našim firmám nabízí jedinečná příležitost zviditelnit se v tomto teritoriu a setkat se na oficiální půdě českého pavilonu se svými kazachstánskými, ale i ruskými nebo čínskými partnery.

Protože Kazachstán je přirozenou spojnicí mezi těmito dvěma zeměmi a zároveň lídrem středoasijského regionu. I proto přicházíme s TRADE NEWS zaměřeným na perspektivní trhy Kazachstánu, Ázerbájdžánu a Běloruska, na nichž se v posledních letech našim podnikatelům obchodně i investičně daří. A v souvislosti s podtitulem Astana Expo 2017 Energie budoucnosti ladíme i oborové zaměření tohoto jarního čísla.

TRADE NEWS 2/2017 vyšlo tištěným nákladem 8200 kusů na 88 stranách. Jako vždy v něm najdete exkluzivní rozhovory, články, analýzy, inspirativní příběhy úspěšných českých firem, původní infografiky a další zajímavé novinky ze světového i domácího byznysu. Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již šestým rokem agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

TRADE NEWS je distribuován bezúplatně přímo k manažerům firem s rozhodující pravomocí. Zdaleka se nejedná pouze o členy AMSP ČR, ale také další společnosti i instituce. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem zahraničních věcí ČR, Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, proexportní agenturou CzechTrade a ostatními institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, CzechInvest, ICC ČR aj.

Více informací také na: www.itradenews.cz, www.tradenews.cz.

Kontakt:

ANTECOM s.r.o.