121. kantonský veletrh v Guangzhou byl zahájen

Guangzhou (Čína) 17. dubna (PROTEXT/PRNewswire)

121st Canton Fair Kicks off in Guangzhou (PRNewsfoto/Canton Fair)

Vylepšené výstavy a konference budou zobrazením tržní dynamiky mezinárodního obchodu v roce 2017.

121. kantonský veletrh byl oficiálně zahájen 15. dubna. Od 15. dubna do 5. května budou v Komplexu pro pořádání čínských vývozních a dovozních veletrhů (China Import and Export Fair Complex) v rámci kantonského veletrhu představeny nové produktové oblasti a zároveň se zde bude konat řada konferencí, které poskytnou náhled do současného mezinárodního obchodního trhu.

Veletrh hostí více než 20 000 vystavovatelů z celého světa. Na 121. kantonském veletrhu je očekávána účast 200.000 odběratelů z 210 zemí a regionů, kteří budou mít přístup k více než 60 000 výstavních stánků.

50 výstavních sektorů v 16 komoditních kategoriích bude reprezentovat významné světové produkty

121. kantonský veletrh nabídne ve 3 výstavních fázích zboží následujících oborů:

- Elektronika a domácí elektrické spotřebiče

- Textil a oděvy

- Nová energie

- Potřeby pro domácí zvířata

- Hračky

- Venkovní lázeňská zařízení

Pro tento veletrh je význačné vytvoření 124 produktových oblastí ve 27 zónách, které pomohou odběratelům jednodušeji nakoupit a zlepšit jejich celkový zážitek při hledání zdrojů.

Pro další informace o pozičním plánu veletrhu navštivte webové stránky: http://i.cantonfair.org.cn/en/index

Široké pokrytí témat přeshraničních operací pro mezinárodní obchod

Během 121. kantonského veletrhu se také bude konat 60 zasedání a fór pro odběratele, které jim pomohou zlepšit jejich obchodní a prodejní výsledky.

Témata konferencí jsou následující:

- Průmyslový summit

- Mezinárodní trh

- Kreativní design

- Branding

- Móda a trend

- Technologický výzkum a vývoj

- Místní propagace

- Optimalizace korporátních operací.

V této době bude také probíhat soutěž o nejlepší designy s názvem Canton Fair Design Awards. Účastníky budou zástupci 98 designerských institucí a 9 módních návrhářských značek z 12 zemí, kteří budou na místě prezentovat své designy.

Pro více informací o rozvrhu konferencí navštivte stránky: http://cantonfair.org.cn/en/conference/schedule_121.shtml

"Během 60leté historie kantoského veletrhu objevuje tato výstava stále nová témata pro odběratele, v reakci na současné ekonomické podmínky," uvedl Xu Bing, mluvčí kantonského veletrhu a zástupce generálního ředitele Čínského centra zahraničního obchodu.

"Přejeme si, aby se k nám pro společné utváření mezinárodního obchodu připojilo více globálních podniků."

O kantonském veletrhu

Čínský veletrh importu a exportu, známý také jako kantonský veletrh, se koná v Guangzhou dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim.

Více informací najdete na webových stránkách: http://www.cantonfair.org.cn/en/index.aspx

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/490416/Canton_Fair___121st_in_Guangzhou.jpg

Kontakt: Paní Chloe Cai, tel.: +86-20-8913 8622, e-mail: caiyiyi@cantonfair.org.cn

Keywords Čína-obchod-Canton Fair