Partnerství společnosti Getac a Trivalent přináší ochranu údajů příští generace poprvé i na odolných zařízeních

Londýn 27. března (PROTEXT/PRNewswire)

Strategické partnerství přináší bezpečnostní řešení schválené americkou Národní agenturou pro bezpečnost (NSA) pro vlády i komerční použití

Společnost Getac dnes oznámila uzavření partnerství se společností Trivalent, předním poskytovatelem služeb na ochranu dat příští generace, čímž nabídne konzistentní a robustní ochranu dat příští generace poprvé i na odolných zařízeních. Integrací softwarové ochrany Trivalentu do své řady odolných zařízení potvrzuje Getac svůj závazek chránit data svých zákazníků pomocí technologie, která byla certifikována americkou NSA.

Na noteboocích, tabletech a kapesních počítačích Getac jsou generovány a zpracovávány velmi citlivé údaje v náročném provozním prostředí a průmyslových sektorech, mimo jiné v armádě, zdravotnictví, terénních službách a policejních a bezpečnostních složkách. Integrací technologie na ochranu dat společnosti Trivalent, a to včetně její jedinečné technologie Data AlchemyTM, která zcela znemožňuje zneužití dat neoprávněnými osobami, Getac posiluje svůj závazek poskytovat svým zákazníkům nejpokročilejší dostupné technologie na ochranu dat.

"Naše partnerství se společností Getac bude znamenat ochranu dat na jejich počítačích ihned v okamžiku, kdy dojde k vytvoření obsahu", uvedl Ermis Sfakiyanudis, spoluzakladatel a CEO Trivalentu. "Zákaznická základna Getacu se nachází v odvětvích, v nichž dochází ke tvorbě utajovaných informací a je zapotřebí mít bezpečné prostředí pro vytvoření a sdílení takového obsahu. Osvědčené metody Trivalentu šifrování a spolehlivého mazání dat poskytují optimální řešení pro bezpečné uložení přímo na zařízení nebo v cloudu, které splňuje různorodé požadavky obchodní sféry i státní správy".

"Partnerství společností Getac a Trivalent dále zviditelňuje naše odolná zařízení a posiluje náš závazek vůči bezpečnosti a ochraně dat zákazníků v prostředí vysoce konkurenčního trhu", vysvětluje Rowina Lee, viceprezidentka centra globálního prodeje a obchodního rozvoje. "Výrobky Getac budou první v odvětví odolných zařízení, které budou poskytovat ochranu dat příští generace a našim zákazníkům nabízet nejzabezpečenější platformu."

O společnosti Trivalent

Trivalent je předním poskytovatelem ochrany dat. Naše produkty pro ukládání dat pomocí edge nebo cloudu uchovávají nejdůležitější informace společností z řad našich zákazníků. Zabezpečení společnosti Trivalent doprovází citlivé údaje každým procesem a transakcí a přináší revoluci na trh s ochranou dat. Námi nabízená řešení byla schválena NSA pro zajištění pokročilé ochrany na úrovni souborů proti neoprávněnému přístupu i v těch nejméně předvídatelných prostředích. Více informací naleznete na www.trivalent.co.

O společnosti Getac

Getac Technology Corporation, klíčová dceřiná společnost skupiny MiTAC-Synnex Business Group (konsolidovaný příjem za rok 2016 29,06 miliard USD), byla založena v roce 1989 coby společný podnik s GE Aerospace pro dodávku obranných elektronických produktů. Business portfolio společnosti Getac zahrnuje odolné notebooky, tablety a kapesní zařízení pro využití v armádě, policii, vládním sektoru, komunikacích, výrobě i dopravě, a to v rozmezí od plně odolných až po komerční. Silná pozice společnosti Getac v oblasti výzkumu a vývoje jí umožňuje přinášet řešení s vysokou mírou přizpůsobení a nabízející plnou integraci hardwaru a softwaru. Více informací naleznete na: http://www.getac.com

Pro více informací kontaktuje:

Getac

Christin Wang