121. kantonský veletrh znovu představí na světové scéně vznikající podniky

Guangzhou (Čína) 1. března (PROTEXT/PRNewswire)

Čínský veletrh importu a exportu (kantonský veletrh) zahájí výstavu jara 2017 dne 15. dubna na výstavišti China Import and Export Fair Complex (Komplex pro pořádání čínských vývozních a dovozních veletrhů), největším moderním výstavním centru v Asii. Veletrh shromáždí přední značky a obchodníky z více než 200 zemí a regionů při hledání obchodních příležitostí.

Jako klíčová součást mezinárodního obchodu nabídne 121. kantonský veletrh 50 výstavních sektorů v 16 hlavních komoditních kategoriích obsahujících různé řady produktů pro odběratele, s důrazem na vznikající odvětví, včetně inteligentní a chytré technologie, nové energie, potřeb pro domácí zvířata, venkovních lázeňských zařízení a dalších.

Přední značky včetně průmyslových gigantů, jako jsou společnosti Haier, Midea, Caterpillar, Tsurumi Pump, Coway představí své nejnovější produkty. Patrick Smith, globální ředitel pro obchodní známky a technologické licence ze společnosti Honeywell USA avizoval, že na tomto profesionálním veletrhu mohou návštěvníci najít různé vyvíjené aplikace.

Kromě skupin vystavovatelů z Německa, Nového Zélandu, Austrálie, Japonska a dalších přivítá letošní veletrh také přední vystavovatele potravin a nápojů z Brazílie a Spojeného království, kteří odběratelům umožní přeshraniční nákupy.

Pro celkové zlepšení zážitku návštěvníků rozdělí 121. kantonský veletrh zóny podle podkategorií výrobků a představí podrobné a přizpůsobené průvodce pro odběratele, které budou zahrnovat 25 000 vystavujících společností ve všech zónách.

„Doufáme, že si odběratelé budou moci jednoduše sestavit svůj plán nákupů a zaznamenají cestu na kantonský veletrh jako vysoce efektivní ", uvedl Liu Quandong, zástupce ředitele kanceláře pro zahraniční vztahy kantonského veletrhu. „Těšíme se na setkání se starými a novými přáteli na této veliké platformě, která slouží nejen k vyjednávání obchodních dohod, ale také k výměně poznatků na fórech a summitech."

Rozvrh 121. kantonského veletrhu:

Fáze I, 15. až 19. dubna

Elektronické a elektrické produkty, domácí elektrické spotřebiče, osvětlující zařízení, vozidla a náhradní díly vozidel, strojírenství, nářadí a nástroje, stavební a dekorační materiály, chemické výrobky, zdroje nových energií a další.

Fáze II, 23. až 27. dubna

Spotřebitelské zboží, dárky a dárkové předměty, domácí výzdoba a další.

Fáze III, 1. až 5. května

Textil a oděvy, boty, tašky a zavazadla, kancelářské potřeby, potřeby pro rekreaci a sport, zdravotnické potřeby a farmaceutické výrobky, potraviny a další.

O kantonském veletrhu

Čínský veletrh importu a exportu, známý také jako kantonský veletrh, se od svého založení na jaře 1957 roku koná v Guangzhou dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim.

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/472767/Canton_Fair.jpg

KONTAKT: Chloe Cai, +86-20-8913-8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn