Známe 80 nejpopulárnějších blogerů Česka

Blogeři roku 2015

Prestižní anketa nové generace vrcholí! Známe 80 nejoblíbenějších blogerů Česka.

Celé klání vyvrcholí 23. listopadu finálovým večerem v Hudebním divadle Karlín, kde se sejdou všichni, kdo v blogovém světě něco znamenají! Vystoupí Ewa Farna, Pavel Callta, Marek Ztracený, Poetika, Rybičky 48 i Leoš Mareš.

Pokud také chcete být součástí finálového večera a potkat své oblíbence, musíte být u toho s námi. Vstupenky jsou k dostání na stránkách www.hdk.cz.

Známe jména 80 nejoblíbenějších blogerů České republiky!

V pondělí 7. listopadu skončilo hlasování z nominovaných blogů a již nyní víme, že o mnohá překvapení není nouze! Hlasující poslali desetitisíce hlasů a již v prvních dnech ankety se opět lámali rekordy.

Známe 60 nejpopulárnějších blogerek a 20 nejoblíbenějších blogerů!

Ze stovek nominovaných blogů bylo hlasujícími vybráno 80 nejpopulárnějších blogerů! 60 dívek blogerek v kategoriích Beauty, Fashion, Life, Food, Cosmo Objev roku a Video Blogerka roku http://www.blogerkaroku.cz/blogerky-roku-2016 a 20 pánů blogerů v kategoriích Bloger psaná forma a Video Bloger http://www.blogerroku.cz/finale-2016 se propracovalo do užšího výběru ankety.

Mnohé stálice mezi blogerkami, například oblíbená beauty blogerka Petra Lovely Hair, sesterské duo A Cup Of Style nebo Video Blogerka roku 2015, Shopaholic Nicol obhájily své posty favoritek, některá jména se ale objevily poprvé.

A kdo si získal oblibu mezi pány?

Například populární Deníček moderního fotra nebo frontman skupiny Slza, Petr Lexa.

Jak je vidět, blogeři hýbou dnešní společností a zájem o ně neustále stoupá.

O to, kdo získá titul Blogerka roku 2016 a Bloger roku 2016 rozhodnou čtenáři a diváci ve finálovém hlasování, které je v plném proudu a potrvá do 18. 11. 2016.

Tak na viděnou v Karlíně 23. 11. 2016 od 18:15.

Kontakt:

Michaela Derynková

e-mail: cba@czechblogawards.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Keywords ČR-společnost-styl-internet-firmy-Imedium

Region