Startují Czech Blog Awards

Praha 10. října (PROTEXT)

Blogerky a blogeři se utkají o prestižní titul Blogerka a Bloger roku: Startují Czech Blog Awards!

Nominace pro nový ročník odstartovaly.

Kdo by to byl před pár lety tušil, že anketa Czech Blog Awards, která vyhlašuje nejoblíbenější Blogerky a Blogery roku oběhne celý internet, zasáhne miliony čtenářů i diváků, že se finálový večer stane nejočekávanější událostí roku. Stejně jako roste česká blogová scéna, stává se i anketa Czech Blog Awards stále sledovanější a oslovuje čím dál tím širší publikum.

Nejoblíbenější Blogerka se bude volit v kategoriích: Beauty, Fashion, Life, Food, Objev roku a Video Blogerka roku. Nejoblíbenější Bloger bude zvolen ve dvou kategoriích, a to Bloger roku a Video Bloger roku.

Czech Blog Awards 2016 živě

Novinkou letošního ročníku bude i streamované vysílaní.

Průběh ankety, nominací to začíná

Průběh ankety je rozdělen do několika fází. Od 10. 10. 2016 probíhají nominace blogů na stránkách http://www.BlogerkaRoku.cz a http://www.BlogerRoku.cz. Na ně 24. 10. 2016 naváže samotné hlasování do TOP 10, následované hlasováním o absolutní pořadí. To bude vyhlášeno na finálovém večírku v Hudebním divadle v Karlíně 23. 11. 2016.

Kontakt:

Michaela Derynková