Společnost Huawei představila BES Cloud

Šanghaj 11. září (PROTEXT/PRNewswire)

Maurice Ma (vpravo), viceprezident Huawei Carrier Software BU a Jian Guan (vlevo), ředitel BES, Huawei Carrier Software BU, odpovídají na otázky novinářů (PRNewsFoto/Huawei)

Společnost Huawei představila na konferenci HUAWEI CONNECT 2016 své cloudové řešení BES Cloud. BES Cloud je odrazem závazku neustálého rozvoje předních řešení v oblasti řešení BSS prostřednictvím zpřístupnění systému BES („Business Enabling System"), modelu na základě SaaS, který je využíván systémem BSS nové generace. Služba BES Cloud, která je vytvořena na základě vlastní počítačové architektury, využívá škálovatelnou globální infrastrukturu a také pružnou škálovatelnou platformu pro zpřístupnění připraveného softwarového balíčku s početnými možnostmi konfigurace.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160909/405936

V rámci uspokojování potřeb počítačového trhu pomáhají řešení společnosti Huawei urychlovat digitální transformaci v globálním měřítku. Systém je možno vybudovat a uvést do provozu během 3 dnů a zároveň snížit celkové náklady na vlastnictví až o 45 %. Kromě efektivity provozu podporuje BES Cloud také pružnost podnikání v oblasti IT s využitím jednoduchých způsobů aktualizace a integrované řadě vlastností pro optimální provoz, které zkracují dobu zavedení nových produktů a služeb na trh a zároveň umožňují zavádění nových inovačních modelů podnikání a iniciativ.

Služba Huawei BES Cloud obsahuje řešení BSS Lite Cloud a Commerce Cloud. BSS Lite Cloud řeší problém dlouhé doby přípravy tradičních systémů BSS a vysokých nákladů na zpřístupnění komplexního řešení, které zahrnuje celý balíček aplikací BSS od řízení vztahů se zákazníky až po fakturaci nově vznikajících značek, stejně jako malých a středních mobilních operátorů. Základními výhodami jsou zkrácení doby zavádění systému v průměru o 60 % a značné omezení nákladů na provoz.

Řešení Commerce Cloud, které umožňuje integraci do stávajících systémů provozoven, je pružné a snadné řešení, které eliminuje problémy, se kterými mají operátoři potíž při přechodu na digitální model podnikání. S modifikovatelným uživatelským rozhraním je modul Commerce Cloud vybudován formou vícepřístupové architektury, která využívá pružnou modelaci metadat a samostatné škálování. Na základě rozsáhlé řady integrovaných a nejlepších zkušeností je společnost Huawei zcela zaměřena na klienty a jejím nejdůležitějším cílem a posláním je nabídka řešení, která umožňují optimalizaci uživatelských zkušeností v oblasti digitálních kanálů. Umožněním personalizované interakce s klienty zvyšuje Commerce Cloud hodnocení loajality klientů a zároveň úroveň jejího využití ke zvýšení počtu objednávek v rámci dokonale zorganizovaného mnohokanálového prostředí.

O společnosti Huawei

Společnost Huawei je předním globálním dodavatelem řešení informační a komunikační technologie (ICT). Soustřeďuje se na inovace spojené s potřebami zákazníka a otevřená partnerství. Společnost Huawei vytvořila portfolio end-to-end ICT řešení, která zajišťují zákazníkům konkurenční výhody při provozu telekomunikačních a podnikových sítí, zařízení a používání počítačových technologií cloud computing. Naše inovační řešení ICT, produkty a služby jsou využívány ve více než 170 zemích a regionech a slouží více než jedné třetině světové populace.

Pro více informací navštivte společnost Huawei online na webových stránkách www.huawei.com.

Kontakt:

Qiling Peng, (Chili)