Známe Blogery roku 2015

Praha 25. listopadu (PROTEXT)

Žhavé novinky z blogového nebe! Včerejším večerem vyvrcholilo hlasování v letošním ročníku Czech Blog Awards 2015. Hudební divadlo Karlín přivítalo na svém jevišti ty největší hvězdy české blogové scény i populární české celebrity. Ceny těm nejlepším předávali například známý bavič a moderátor Patrik Hezucký, moderátor a dabér Libor Bouček, kuchař Ondřej Slanina známý především z televizního pořadu Kluci v akci či populární herec a režisér Ondřej Sokol.

Mnohé blogerky si svá vítězství udržely.

Svůj titul obhájily již třetí rok A Cup of Style (Fashion) a Petra Lovely Hair (Beauty). Své loňské vítězství letos zopakovala Tereza in Oslo (Life). Food blogerkou ročníku 2015 se stala populární Kitchenette, Video Blogerkou roku Shopaholic Nicol. Mezi novými tvářemi blogové scény, tedy kandidátkami v kategorii Cosmo objev roku, získala prvenství My Cooking Diary.

Mezi blogery muži si své favority vybírali hlasující čtenáři blogů a diváci video blogů vůbec poprvé. Historicky prvním vítězem titulu Bloger roku se stal Deníček moderního fotra, mezi Video Blogery vyhrál Petr Lexa známý jako Hoggy.

Nádherný finálový galavečer završil již třetí ročník ankety Czech Blog Awards.

Kompletní umístění na

Kontakt:

Michaela Derynková

e-mail: michaela.derynkova@imedium.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz

Keywords ČR-společnost-internet-ocenění-firmy-Imedium

Region