National Geographic Video pro děti

Společnost National Geographic si od roku 1888, kdy byla v USA založena, získala díky svým velmi rozsáhlým aktivitám (časopis, TV kanál, dětský magazín, knihy) mnoho příznivců. Pro děti připravuje National Geographic Dětské video. Animovaný Glóbus provází děti na všech videokazetách a jemnou formou podává informace, které jsou dětem srozumitelné.

Kvalita zpracování, výběr titulů a finanční dostupnost činí z těchto videokazet atraktivní a nevšední školní pomůcku. Exkluzivní dodavatel těchto videokazet v Čechách a na Slovensku je firma DAVAY, s.r.o., která spolupracuje se společností National Geographic téměř deset let.

Videokazety National Geographic tvoří přibližně třetinu titulů, které DAVAY, s.r.o., distribuuje na území České republiky. V nabídce DAVAY Home video lze najít akční, sci-fi i rodinné filmy, velké množství oblíbených pohádek, videokazety s náboženskou a historickou tematikou. Přehled aktuálních titulů lze získat na Internetu, na adrese http://www.davay.cz, kde je i virtuální obchod.

DAVAY, s.r.o., Magistrů 13, 140 00 Praha 4, tel:02/426196, 426173, fax:02/24311930, e-mail: national.geographic@davay.cz. Kontaktní osoba: Olga Keslová

Keywords PROTEXT-National Geographic-Davay

Region