FMC koupilo linku na beztyčové letištní traktory

Společnost FMC (NYSE: FMC) dnes oznámila, že koupila kompletní linku na letištní traktory bez tažných tyčí, vyráběné v současnosti firmou Krauss- Maffei, německým výrobcem pozemního podpůrného zařízení. Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

"Tato nová výrobní linka rozšiřuje naší současnou rodinu leteckých tahačů," řekl Liam Collins, generální ředitel FMC Airport Products and Systems. "Technologie bez tažných tyčí pomůže našim zákazníkům zjednodušit provoz letištních schůdků a snížit náklady vyloučením potřeby pojíždění letadel na vlastní pohon v řadě situací."

"Od roku 1994, kdy jsme získali naši linku na tažné traktory nákupem společnosti Jetway Systems, jsme naslouchali našim zákazníkům, prováděli navrhované úpravy a rozšiřovali podporu díly a servisem," řekl Doug Robertson, ředitel leteckého pozemního podpůrného zařízení FMC. "Plánujeme stejnou odpovědnost k této nové výrobní lince, kterou integrujeme do provozů FMC v Orlandu a Madridu."

Společnost FMC je jedním z hlavních světových výrobců chemikálií a strojů pro průmysl a zemědělství. Společnost rozděluje své podnikání do pěti hlavních oborů: Energetické systémy, Potravinářské a dopravní zařízení, Zemědělské produkty, Speciální chemikálie a Průmyslové chemikálie. ots Original Text Service: FMC Corporation Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Brian Perkins, z FMC Corporation, 407-850-2828 Company News On-Call: http://www.prnewswire.com/comp/121861.html nebo fax, 800-758-5804, linka 121861

Keywords FMC

Region